Türkiye'deki en iyi dershaneler şunlardır:
- Odtülüler Dershanesi:Odtülüler Dershanesi, 1969 yılında kurulan ve Türkiye'nin en köklü dershaneleri arasında yer almaktadır. Dershane, özellikle LGS ve YKS hazırlık programları ile öne çıkmaktadır.
Odtülüler Dershanesi - Nesibe Aydın Eğitim Kurumları:Nesibe Aydın Eğitim Kurumları, 1953 yılında kurulan ve Türkiye'nin en büyük özel eğitim kurumlarından biridir. Dershane, LGS, YKS, YÖS ve SAT gibi sınavlara hazırlık programları ile öne çıkmaktadır.
Nesibe Aydın Eğitim Kurumları - Bilfen Eğitim Kurumları:Bilfen Eğitim Kurumları, 1974 yılında kurulan ve Türkiye'nin en başarılı özel eğitim kurumlarından biridir. Dershane, LGS, YKS, YÖS ve SAT gibi sınavlara hazırlık programları ile öne çıkmaktadır.
Bilfen Eğitim Kurumları
- Açı Dershaneleri:Açı Dershaneleri, 1985 yılında kurulan ve Türkiye'nin en yaygın dershaneleri arasında yer almaktadır. Dershane, LGS, YKS, YÖS ve SAT gibi sınavlara hazırlık programları ile öne çıkmaktadır.
Açı Dershaneleri - Final Dershaneleri:Final Dershaneleri, 1988 yılında kurulan ve Türkiye'nin en başarılı dershaneleri arasında yer almaktadır. Dershane, LGS, YKS, YÖS ve SAT gibi sınavlara hazırlık programları ile öne çıkmaktadır.
Final Dershaneleri
- Başarıları: Dershanenin geçmişteki başarıları, öğrencilerinin sınav sonuçlarına bakılarak değerlendirilebilir.
- Öğretmen kadrosu: Dershanenin öğretmen kadrosu, alanında uzman ve deneyimli öğretmenlerden oluşmalıdır.
- Eğitim programı: Dershanenin eğitim programı, öğrencilerin ihtiyaçlarına ve hedeflerine uygun olmalıdır.
- Fiyatlandırma: Dershanenin fiyatlandırması, öğrencilerin bütçesine uygun olmalıdır.
Son düzenleme: