İşte size birkaç komik cuma mesajı:
[Video of a man sending a funny Friday message to his friend]
Bu mesajda, adam, arkadaşına "Hayırlı cumalar! Bugünkü duam şu: Allah'ım, bana bir sevgili nasip et. Ama o sevgili, cuma günleri bana 'Hayırlı cumalar' mesajı atmayanlardan olmasın" mesajını gönderiyor. Arkadaşı bu mesaja gülerek cevap veriyor.
Umarım bu mesajlar sizi güldürmüştür.
- "Hayırlı cumalar! Bugünkü duam şu: Allah'ım, bana bir sevgili nasip et. Ama o sevgili, cuma günleri bana 'Hayırlı cumalar' mesajı atmayanlardan olmasın."
- "Cuma mesajları göndermek çok önemli. Çünkü o mesajlar, karşımızdaki kişiye 'Ben seni düşünüyorum' mesajı veriyor. Ama bu mesajları gönderirken dikkatli olmak lazım. Mesela, 'Hayırlı cumalar canım' mesajı gönderirken, karşınızdaki kişi gerçekten canınız değilse, bu mesaj biraz garip kaçabilir."
- "Cuma mesajları göndermenin bir diğer faydası da, karşımızdaki kişinin dininin gereğini yerine getirmesini hatırlatmak. Mesela, 'Hayırlı cumalar! Cuma günü namaza gitmeyi unutma' mesajı göndererek, karşınızdaki kişinin namaza gitmesini sağlayabilirsiniz."
[Video of a man sending a funny Friday message to his friend]
Bu mesajda, adam, arkadaşına "Hayırlı cumalar! Bugünkü duam şu: Allah'ım, bana bir sevgili nasip et. Ama o sevgili, cuma günleri bana 'Hayırlı cumalar' mesajı atmayanlardan olmasın" mesajını gönderiyor. Arkadaşı bu mesaja gülerek cevap veriyor.
Umarım bu mesajlar sizi güldürmüştür.
Son düzenleme: