LP, 18 Mart 1981 doğumlu Amerikalı bir pop/rock şarkıcısı ve söz yazarıdır. Gerçek adı Laura Pergolizzi'dir.
LP, androjen bir görünüme sahiptir. Bu nedenle, cinsiyeti hakkında sık sık sorular sorulur. LP, cinsiyetini kesin olarak tanımlamayı reddetmiştir. Kendisini "cinsiyetsiz" veya "cinsiyetten bağımsız" olarak tanımlamaktadır.
LP, bir röportajında şunları söylemiştir:
Sonuç olarak, LP'nin cinsiyeti, kendisi tarafından kesin olarak tanımlanmamıştır. Kendisini "cinsiyetsiz" veya "cinsiyetten bağımsız" olarak tanımlamaktadır.
LP, androjen bir görünüme sahiptir. Bu nedenle, cinsiyeti hakkında sık sık sorular sorulur. LP, cinsiyetini kesin olarak tanımlamayı reddetmiştir. Kendisini "cinsiyetsiz" veya "cinsiyetten bağımsız" olarak tanımlamaktadır.
LP, bir röportajında şunları söylemiştir:
LP, cinsiyet kimliğine ilişkin görüşlerini şu şekilde ifade etmiştir:"Ben bir kadınım, ama aynı zamanda bir erkek de değilim. Ben sadece biriyim."
LP, cinsiyet kimliği konusundaki görüşleriyle, cinsiyet kimliğinin çeşitliliğini ve karmaşıklığını kabul eden bir sanatçıdır."Cinsiyet, çok basit bir şey değil. Bu, çok karmaşık bir kavramdır. Ben, cinsiyetin tek bir boyutta tanımlanamayacağını düşünüyorum."
Sonuç olarak, LP'nin cinsiyeti, kendisi tarafından kesin olarak tanımlanmamıştır. Kendisini "cinsiyetsiz" veya "cinsiyetten bağımsız" olarak tanımlamaktadır.