"Prod" kelimesinin birden fazla anlamı vardır.
Türkçe'de "prod" kelimesi, genellikle "üretim" anlamına gelir. Örneğin, "prod departmanı" kelimesi "üretim departmanı" anlamına gelir.
"Prod" kelimesi, yazılım geliştirme alanında da yaygın olarak kullanılır. Bu alanda "prod" kelimesi, "production" kelimesinin kısaltması olarak kullanılır ve "prod ortamı" anlamına gelir. "Prod ortamı", bir yazılımın üretim ortamıdır. Bu ortam, gerçek kullanıcılar tarafından kullanılan ortamdır.
Özetle, "prod" kelimesinin birden fazla anlamı vardır. Bu anlamlar, bağlama göre değişebilir.
tuneshare
more_vert
- **İngilizce'de "to prod" fiilinin kısaltmasıdır. "To prod" fiilinin anlamı "dürtmek, itmek"tir. Bu nedenle, "prod" kelimesi genellikle "dürtmek, itmek" anlamına gelir. Örneğin, "I prodded him to start the car." cümlesinde "prod" kelimesi "onu arabaya binmeye ikna etmek için dürttüm" anlamına gelir.
- **İngilizce'de "production" kelimesinin kısaltmasıdır. "Production" kelimesinin anlamı "üretim, üretim"tir. Bu nedenle, "prod" kelimesi "üretim" anlamına da gelebilir. Örneğin, "The factory has a new production line." cümlesinde "fabrikanın yeni bir üretim hattı var" anlamına gelir.
- **İngilizce'de "product" kelimesinin kısaltmasıdır. "Product" kelimesinin anlamı "ürün"dür. Bu nedenle, "prod" kelimesi "ürün" anlamına da gelebilir. Örneğin, "The company's new prod is a hit." cümlesinde "şirketin yeni ürünü hit oldu" anlamına gelir.
Türkçe'de "prod" kelimesi, genellikle "üretim" anlamına gelir. Örneğin, "prod departmanı" kelimesi "üretim departmanı" anlamına gelir.
"Prod" kelimesi, yazılım geliştirme alanında da yaygın olarak kullanılır. Bu alanda "prod" kelimesi, "production" kelimesinin kısaltması olarak kullanılır ve "prod ortamı" anlamına gelir. "Prod ortamı", bir yazılımın üretim ortamıdır. Bu ortam, gerçek kullanıcılar tarafından kullanılan ortamdır.
Özetle, "prod" kelimesinin birden fazla anlamı vardır. Bu anlamlar, bağlama göre değişebilir.
tuneshare
more_vert