Sütü Çilekli Seni Sürekli Gibi Sözler
Aşk Sözleri
Aşk Sözleri
- "Sütü çilekli yavrum seni sürekli, aklımı aldın sen misin o yürekli."
- "Gözlerin mavi deniz, gülüşün çilekli süt, seni seviyorum sevdiğim, seni çok seviyorum."
- "Seni gördüğümde kalbim çarpıyor, seninle olduğumda dünyayı unutuyorum, sen benim için bir rüyanın gerçeğe dönüşmesi gibisin."
- "Sen benim için bir yıldızsın, geceleri parlayan, karanlığı aydınlatan, sen benim için bir güneşsin, gündüzleri ısıtan, hayatı güzelleştiren."
- "Sen benim için bir nefessin, olmadan yaşayamam, sen benim için bir cansın, olmadan ölürüm."
- "Süt gibi temiz, çilek gibi tatlı, seni seviyorum arkadaşım, seni çok seviyorum."
- "Sen benim en iyi arkadaşımsın, seninle her şey güzel, seninle her şey mümkün."
- "Sen benim sırdaşımsın, her şeyimsin, sen benim için çok değerlisin."
- "Sen benim her zaman yanımda olan, zor zamanlarda bana destek olan, iyi günde kötü günde beraber olduğum arkadaşımsın."
- "Sen benim için bir kardeşsin, seninle birlikte büyüdük, seninle birlikte her şeyi paylaştık, sen benim için çok değerlisin."
- "Süt gibi temiz, çilek gibi tatlı, ailemsiniz, sizi çok seviyorum."
- "Siz benim için her şeysiniz, siz benim hayatımın anlamısınız."
- "Siz benim en büyük şansımsınız, sizinle birlikte olduğum için çok mutluyum."
- "Siz benim için birer kahramansınız, her zaman yanımdasınız, her zaman bana destek oluyorsunuz."
- "Siz benim için birer hazinesiniz, sizi çok seviyorum."
- "Sütü çilekli, seni sürekli, hayatımdaki en güzel şey sensin."
- "Seni her gördüğümde kalbimde bir çiçek açar, sen benim için bir çiçeksin, seni çok seviyorum."
- "Sen benim için bir ilham kaynağısın, seninle birlikte daha iyi bir insan oluyorum."
- "Sen benim için bir mucizesin, sen benim hayatıma girerek her şeyi değiştirdin."
- "Sen benim için bir prensessin, sen benim için bir kraliyet mensubu gibisin."