Citoles 10 mg, majör depresif bozukluk (MDB) ve anksiyete bozukluklarının tedavisinde kullanılan bir antidepresandır. Serotonin geri alım inhibitörü (SSRI) sınıfına ait bir ilaçtır.
Citoles 10 mg kullanan kişilerin yorumları genellikle olumludur. İlacın depresyon ve anksiyete semptomlarını hafifletmeye yardımcı olduğu belirtilmektedir. Bazı kullanıcılar, ilacın uyku kalitesini iyileştirdiğini ve daha enerjik hissetmelerini sağladığını da belirtmektedir.
Ancak, Citoles 10 mg'ın bazı yan etkileri de vardır. En yaygın yan etkiler şunlardır:
Bu yan etkiler genellikle hafiftir ve tedavinin ilk birkaç haftasında kaybolur. Ancak, yan etkiler şiddetliyse veya geçmezse, doktorunuza danışmanız önemlidir.
Citoles 10 mg kullanan kişilerin yorumlarından bazıları şunlardır:
tuneshare
more_vert
citoles 10 mg yorumları
Citoles 10 mg kullanan kişilerin yorumları genellikle olumludur. İlacın depresyon ve anksiyete semptomlarını hafifletmeye yardımcı olduğu belirtilmektedir. Bazı kullanıcılar, ilacın uyku kalitesini iyileştirdiğini ve daha enerjik hissetmelerini sağladığını da belirtmektedir.
Ancak, Citoles 10 mg'ın bazı yan etkileri de vardır. En yaygın yan etkiler şunlardır:
- Baş ağrısı
- Bulantı
- İştahsızlık
- Yorgunluk
- Uyku hali
- Cinsel işlev bozukluğu
Bu yan etkiler genellikle hafiftir ve tedavinin ilk birkaç haftasında kaybolur. Ancak, yan etkiler şiddetliyse veya geçmezse, doktorunuza danışmanız önemlidir.
Citoles 10 mg kullanan kişilerin yorumlarından bazıları şunlardır:
- "Citoles 10 mg, depresyon semptomlarımı önemli ölçüde hafifletti. Artık daha iyi hissediyorum ve hayata daha pozitif bakıyorum."
- "Citoles 10 mg, anksiyete ataklarını kontrol etmenize yardımcı olabilir. Bence bu ilaç, anksiyete bozukluğu olan herkes için faydalı olabilir."
- "Citoles 10 mg, uyku kalitemi iyileştirdi. Artık daha iyi uyuyorum ve daha dinlenmiş hissediyorum."
tuneshare
more_vert
citoles 10 mg yorumları